Een traditioneel ondergistende bock, dat is D’n Ossebock (7% alcohol). Dankzij de gekaramelliseerde en gebrande moutensoorten krijgt D’n Ossebock zijn dieprode kleur en rijke smaak. Tevens is D’n Ossebock licht gehopt waardoor hij een hele milde bittere smaak heeft.

Dit prachtige bockbier werd voor het eerste gebrouwen in 2012 en was daarbij het eerste seizoenbier van de Muifelbrouwerij. Inmiddels is dat assortiment uitgegroeid naar vijf verschillende seizoensbieren. Met tonen van karamel, donker brood, toffee en geroosterde noten is D’n Ossebock een prachtig bockbier dat zeer makkelijk
drinkbaar is.

De grote trots van Muifelbrouwerij voor de herfst is natuurlijk D’n Ossebock. In 2016 en 2018 (2017 was er geen wedstrijd) is D’n Ossebock uitgeroepen tot het Beste Bockbier van Nederland. Deze prijs werd uitgereikt op het grootste en oudste bierfestival van Nederland, namelijk het PINT Bockbierfestival in de Beurs van Berlage te Amsterdam. D’n Ossebock, zoetig, subtiel en bitter, pit en kracht! Dat is de Muifelbock!